E shtunë, 22 Qershor, 2024

Me dy ofertat e reja, Heb’s Kosova e kall lojën në Drenicë!

Heb’s Kosova njihet për tërheqjen e vazhdueshme të klientëve me ofertat e saj të shkëlqyera – dhe kësaj radhe ata kanë ngritur edhe një herë shtizën!

Kjo kompani sapo ka lëshuar një “bombë” me dy oferta të reja për piken e saj “DriveThru” në Komoran.

Për vetëm një çmim të favorshëm prej 3.00€ euro, mund të shijoni një menynë e cila përfshin:

-1X Chiken Burger 

-1X Pije pepsi

-1X Pomfrita 

Mirëpo HEBS nuk ndalet me kaq. Me 2.30€, mund të shinoni

-5x Spicy Wings

-1x Home Sauce

Mos e humbni këtë ofertë të mrekullueshme dhe shkoni sot në Heb’s Kosova për të kapur këtë marrëveshje të nxehtë. Shijet e mëdha dhe vlera janë të garantuara me ofertën “Veç të ishë kanë n’Komoran” – ju presim!

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer