E martë, 25 Qershor, 2024

Meghan Markle rrezikon të humbasë 100 milionë dollarë

Meghan Markle thuhet se do ketë humbje financiare në vitin 2025. Komentatori dhe eksperti mbretëror Richard Fitzwilliams ishte ai që bëri ​​këto pretendime.

Sipas mediave , ai filloi duke iu referuar të gjitha projekteve që çifti mori pas largimit nga pallati mbretëror, madje theksoi edhe pozicionin e tij aktual

Thuhet se “Ata janë duke punuar në programe të reja për Netflix dhe Meghan ka lançuar blogun e saj të stilit të jetesës, American Riviera Orchard. Ata kanë humbur Spotify, por çuditërisht Lemonada Media, së cilës i është bashkuar Meghan, thuhet se synon të vendosë podkastet e saj në pritje deri vitin e ardhshëm. Asgjë nuk ka dalë nga thashethemet për Meghan dhe ndonjë ambicie politike që ajo mund të ketë.”

Eksperti gjithashtu vuri në dukje, “që kur filloi kontrata e tyre prej 100 milionë dollarësh me Netflix, ata nuk kanë bërë pothuajse asgjë për të. Kontrata mbaron vitin e ardhshëm dhe Netflix nuk po prodhon më serialin e The Crown, siç ishin më parë. Prandaj, ata mund të kenë më pak interes për Sussexes”.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer