E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Merret vendimi për ish-sekretarin e Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica

jykata Themelore e Prishtinës ka shpallur të pafajshëm ish-sekretarin e Ministrisë së Infrastrukturës (MI), Betim Reçica, dhe tre zyrtarët tjerë Isa Berisha, Leonora Limani dhe Mirdit Emini, të cilët u gjykuan për keqpërdorime në tenderin për autostradën e Gjilanit.

Ish-sekretari i përgjithshëm i kësaj Ministrie, Betim Reçica po gjykohet për tri akuza nga prokuroria, keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, ushtrim të ndikimit dhe shpërlarje të parave.

Në të gjitha akuzat ai u shpat i pafajshëm nga trupi gjykues.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer