E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Militantja e ‘flaktë’ e pushtetit në Skenderaj fiton një pozitë të rëndësishme në Komunë [DOKUMENT]

Shqipdona Rama, mbështetëse e flaktë e pushtetin në Skenderaj dhe anëtarja e RDK’së e ka fituar një pozitë pune në komunën e Skenderajt, zbulon portali rajoni.org.

Vendimi për punësimin e saj është marrë me 4 qershor 2024, nga Njësia për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore, dikaster ky që merret me konkurset publike në Skenderaj.

Screenshot

Shqipdona Rama nga tani e tutje përveç si mbështetese e pushtetit, do të sherbej edhe si zyrtare për promovimin e turizimit në Skenderaj.

Afërsia e saj me partinë në pushtet dhe mbështetjen e saj ndaj pushteti, verehet edhe në rrjetin social “facebook”.

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer