Të fundit:

Drenicasi s’pranon të ndahet nga e fejuara, e kërcënon atë dhe familjen e saj

Telashet mes çifteve të cilët kanë zgjedhur që jetën...

Fadil Nura pa pikën e mëshirës i nxjerr pensionistet në ‘sokak’ [FOTO]

Pensionistet e komunes së Skenderajt, sot nuk kanë mundur...
- Advertisement -

Në Skenderaj shënohet dita botërore e turbukulozit

- Advertisement -

Sot në QKMF’në e Skenderajt është mbajtur ligjerata për ditën botërore e tuberkulozit e cila shënohet çdo vit në 24 mars dhe paraqet një mundësi për të ngritur vetëdijen për ngarkesën që shkakton tuberkulozi si sëmundje në mbarë botën, por njëkohësisht për të parë se deri ku kanë arritur përpjekjet për parandalim dhe mbrojtje nga tuberkulozi, shkeuan portali.rajoni.org

Ligjerata është ligjeruar nga z. Bashkim Meha i cili ndër të tjera tha se në Kosovë janë diagnostifikuar dhe trajtuar 615 raste, ndersa nga qyteti i Skenderajt janë 16 raste.

Moto përr këtë vit ishtë “Po! Ti japim fund Tuberkulozit”.

- Advertisement -

Të fundit

- Advertisement -

Lajme të lidhura

- Advertisement -