E premte, 8 Dhjetor, 2023

“Njëra e zuri vendin e punës para kohe, tjetëri është aktivist”, Njihuni me punësimet e fundit nga Komuna!

Mic Beqiri dhe Zymrije Ahmeti janë vetëm disa nga punësimet e fundit të Komunës së Skenderajt. Të gjithë këta emra lidhen me partinë në pushtet në Komunën e Skenderajt , raporton portali rajoni.org.

Zymrije Ahmeti si duket këmbë në vendin ku është punësuar kishtë ngulitur kohe me parë, pasi që në të njëjtën drejtori kishte shërbyer edhe me herët si ‘praktikante’.

IMG_2386.jpeg

Punësimin e saj e dëshmon edhe dokumenti më poshtë ku bëhët e ditur se ajo do të jetë specialsitë e ekonomisë.