E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Pas 35 vitesh në arsim, pensionohet njëri nga mësimdhënësit më të respektuar të Skënderajt

Sot është pensionuar njëri nga profesorët më të respektuar të komunës së Skënderajt. Bëhet fjalë për profesorin Haxhi Loshi, i cili shërbeu për 35 vite në shkollen e mesme teknike “Anton Çetta” në edukimin dhe arsimimin e shumë brezave, raporton portali rajoni.org.

Në ditën e pensionimit kolektivi i shkollës kishte organizuar një ceremoni falënderuese dhe përcjellëse.

Urime ditëlindja e 65-të, njëkohësisht edhe pensionimi profesor Haxhi Loshi!

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer