E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Pushteti i Skenderajt shpenzon 5,850 euro për të blerë aparat fotografik dhe objektiv

Pushteti i Skenderaj, ka paguar 5 mije e 850 euro për blerjen e një aparati fotografik dhe një objektivi.

Komuna e Skenderajt, me 24 maj të këtij viti ka shpallur fituesin e kontratës për “Blerjen e një aparati fotografik dhe një objektivi për nevojat e zyrës së informimit në Skenderaj”.

9 kompani kanë kandiduar për këtë tender. Mirëpo fituese u zgjodh kompania “Zgatar Electronics” me çmim 5,850€

Kompania fituese, sipas njoftimit të komunës për kontratë, i ka plotësuar të gjitha kushtet e tenderit, gjë të cilën kompanitë tjera kandidate nuk i kanë plotësuar.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer