E hënë, 4 Dhjetor, 2023

Shpallje e pavlefshme

Hamdi racaj shpall te pavlefshme diplomen dhe deftesat e shkolles mesme Xhexh  kastriot Skenderbeu Drenas

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer