E mërkurë, 17 Korrik, 2024

“U punësuan familjarë të zyrtarëve”, kërkohet anulimi i konkursit për staf në QKMF-në e Drenasit

AVONET i është drejtuar Komunës së Drenasit me një letër duke kërkuar anulimin e konkursit për Infermier në KPSH ne QMF dhe AMF.

Sipas kësaj ankesë në ketë konkurs janë punësuar familjarë të zyrtarëve dhe aktereve të institucioneve komunale.

Sipas AVONET, Komuna e Drenasit në ketë konkurs ka shkelur ligjin.

“Avonet me datë 02.05.2024 i ka drejtuar ankese Kryetarit të Komunës së Drenasit z. Ramiz Lladrovci, dhe ka kërkuar që konkursi të anulohet dhe të rihapet përsëri, pasiqë ky konkurs ka rënë ndesh me nenin 2, paragrafin 1, nënparagrafin 1.1 tè Ligjit Nr. 05/L-021 për Mbrojtje nga Diskriminimi”, thuhet në kërkesë./Insajderi

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer