E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Vedati zbulon shumën e pagesës së “Stupcave” në fillimet e tyre

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Vedati në një bisedë që kishte me Brunon në oborrin e shtëpisë, ka zbuluar një detaj interesant nga fillimet e karrierës së tij.

Vedati ka thënë se ai bashkë me dy kolegët e tjerë, duke iu referuar, aktorëve Osman Azemit dhe Mensur Sfaqiut, të cilët po ashtu ishin pjesë e grupit “Stupcat”, nuk ishin paguar aspak mirë në fillimet e tyre. “Me vite ne kemi shkuar tre stupcat dhe i merrnim të tretë nga 200 euro”, ka thënë Vedati pos tjerash.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer