E mërkurë, 17 Korrik, 2024

Vetura “mollë sherri”, burri e thërret policinë dhe thotë se nuk do të jetojë më me gruan e tij

Një çift në Kishnicë janë ndarë dje, pasi paraprakisht burri e lajmëroi policinë se ka një mosmarrëveshje me bashkëshorten e tij , rreth përdorimit të veturës së tyre.

Pas këtij denoncimi, ai ka deklaruar se nuk do të jetojë më me tashmë ish-gruan e tij.

Në konsultim me prokurorin, e dyshuara është dërguar tek familja e saj, ndërsa rasti është duke u hetuar.

“Kishnicë 07.05.2024-22:00. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se ka një mosmarrëveshje me të dyshuarën- bashkëshorten e tij, rreth përdorimit të veturës së tyre dhe po ashtu ka deklaruar se, nuk dëshiron të vazhdojë të jetojë më tutje me të-bashkëshorten e tij. Në konsultim me prokurorin, e dyshuara është dërguar tek familja e saj, ndërsa rasti është duke u hetuar”, thuhet në njoftim.

Të fundit

Shija e redaktorit

- Advertisement -
 
//BODY PART STICKY - Implement into the footer